Borang Pesanan Cozuma CC Cream

Promosi COZUMA JIMAT LELEH

khas untuk anda..

#jomcantikraya


Terima kasih kerana berminat dengan Cozuma CC Cream.

Sempena Hari Raya yang bakal menjelang,

kami ada promosi meleleh untuk anda. 

Baca betul-betul ye


COZUMA CC CREAM 50ml


1 unit RM120

3 unit RM360 RM333

6 unit RM720 RM624


TRIAL COZUMA CC CREAM 7gm


1 unit RM26

2 unit RM52 RM48

6 unit RM156 RM129


Ha, macamana?

Banyak kan penjimatannya!


Orang kata berjemaah lebih baik dari sorang-sorang.

Apa kata anda pakat dengan kawan ofis ke, adik beradik ke,

ajak share beli sekali.

Dapat jimat sket.


Kalau nak tambah duit raya pun, inilah masanya.

Buat belian secara borong

(6 unit jer),

kemudian jual semula kepada kawan-kawan.

*untung runcit lebih kurang RM96 untuk Cozuma CC Cream 50ml

dan RM27 untuk Trial Cozuma CC Cream.

Walaupun tak banyak sangat, sekurang-kurangnya dapatlah menambah duit raya untuk anak buah.


Pastikan anda buat belian hari ini juga ye.

Biasanya musim raya ni, banyak lambakan barang di pusat kurier,

tak kiralah Pos Laju, Gdex atau pusat kurier yang lain. 

Jadi, bertindak cepat untuk elakkan barang sampai lewat.

Nak pakai sebelum raya, kan?

#berseridipagiraya


Just letakkan kuantiti yang dikehendaki dalam borang di bawah,

berikan detail peribadi dan buat bayaran.

Jangan lupa attachkan bukti bayaran ye.

Special FREE Gift menanti anda!



Ye, saya nak dapatkan sekarang!

Bagaimana?


  1. Isi borang di bawah dengan tenang.
  2. Buat bayaran ke akaun tertera.
  3. Upload slip bayaran yang asli adalah diwajibkan. 
  4. Tunggu dengan sabar. Produk istimewa ini akan sampai kepada anda dalam tempoh 2 - 5 hari bekerja selepas bukti bayaran diterima.
  5. Gunakan dengan rasa positif dan yakin. Nantikan keajaibannya!


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Cozuma CC Cream 50ml
Trial Cozuma CC Cream
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel nani.nhhs@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaZafrilHanan Enterprise
No. Akaun556169229856
Buka Maybank2u  
PenamaZafrilHanan Enterprise
No. Akaun8601298524
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

ZafrilHanan Enterprise
nani.nhhs@gmail.com
+60199233834